Przygoda Naruto!

Tutaj znajdziesz fantastyczna przygode!

#16 2009-02-26 14:15:20

baczek555

Użytkownik

Punktów :   

Re: Misja- Z³ap Z³odzieja!

Szed³em sobie spokojnie z zauwa¿y³em ze kos ucieka z torb± kosztownosci z jubilera. Zobaczy³em ze jest gruby wiêc krzek³em stój grubasie on sie wkurzy³ i mnie uderrzy³ wtedy pozna³em ze jest to Chouji Akimichi

#17 2009-04-18 07:03:55

itachi4

Użytkownik

Punktów :   

szed³em ulic± i przedemn± wyskoczy³ z³odziej  i zaczynam go goniæ.w zau³ku sie zatrzyma³i jago zdemaskowa³em i to by³ chouji akamichi.w torbie mia³ klejoty z jubilera odnosze je i odbieram zap³ate

#18 2009-08-08 13:52:16

Sakura Uzumaki

Użytkownik

Punktów :   

To by³o pod wieczór Tsunade-sama wezwa³a mnie nagle i opisa³a mi zdarzenie.
Kto¶ ukrad³ bardzo cenna bi¿uterie Samuichi.
Pobieg³am na miejsce i zobaczy³am powybijane okna i zap³akanego Samuichiego.
Powiedzia³am mu ¿e o wszystkim wiem i pomoge mu odzyskaæ cenn± bi¿uterie!
Ucieszy³ siê i powiedzia³ ¿e to sta³o siê bardzo szybko poniewa¿ bi¿uteria by³a za oknem na wystawie .
Najpierw dobrze obszuka³am jaki¶ ¶ladów a¿ nagle zobaczy³am okruszki chipsów ! Pobieg³am jak najszybciej ich ¶ladem.
Trop siê urwa³ przy starej bazie Anbu.Wesz³am do ¶rodka i wzie³am kunaia w rêke.
przy chodach w dó³ zobaczy³am pustom i ¶wie¿om paczke chipsów.
Podnis³am j± poniewa¿  gdzie¶ ju¿ j± widza³am i nagle przypomnia³o mi siê ¿e Choij zawsZe je chipsy.
Bardzo siê w¶ciek³am i szybko i cicho zesz³am nadó³.Zobaczy³am Chojiego i jaki¶ 2 nindza przed nim.
Choji trzyma³ bi¿uterie Samuichi.
Wskoczy³am do ¶rodka i zacze³a siê walka jeden by³ bardzo s³aby poniewa¿ trafi³am w niego 2 kunaiami i zendla³.
Lecz z 2 mia³am problem walka trwa³a 5min ale wygra³am.
Jak ju¿ podesz³am zmeczona i we krwi do Chojiego to on sie przestraszy³
Zapyta³am siê czemu to zrobi³ a on mi odpowiedzia³ ¿e chcia³ wymienic bi¿uterie na 10 paczek chipsów!!
Walne³am go mocno w g³owe i wyrwa³am bi¿uterie.
Posz³am najpierw oddaæ j± wa³a¶cicelowi a pó¿niej z³o¿yæ raport u Tsunadewraz z Chojim .

#19 2009-08-16 13:24:56

-Sasuke Uchiha-

Użytkownik

Punktów :   

Razem  z  dru¿yn±  zaczeli¶my szukaæ  z³odzieja  (jest  chudy  wysoki  z  wioski  piasku  i  w  wieku  Kakashiego  sensei). Razem  z  Naruto  i Sakur±  szukali¶my  z³odzieja  wyszyscy  dok³adnie szukali¶my  z³odzieja  który  ukrad³  bardzo cenne  rzeczy  ze  sklepem  z  ru¿nymi  klejnotami.
Szukaj±c  z³odzieja   z³odziej  gubi³  klejnoty  wiêc  pod±¿ali¶my  za  klejnaotami  zbieraj±c je  po  drodze
gdy  z³apali¶my tego  z³odzieja  okaza³o  siê   Â¿e  przyszed³  do  swojich  koleszków. Z  którymi  zacze³a  siê  walka, naruto  wywo³a³  kyuubyego. A  zerwa³em  swojom  pieczeæ  któr±  na³o¿y³  Kakashi  na  pieczêæ  któr±  da³  mi  Orochimaru  po  chwili  zamieni³em  siê  w  jakby  demona  mia³  skrzyd³a  i  ogr±mn±  si³ê.
Razem  z  Naruto  walczyli¶my  z ninja  piasku,  a  Sakury  nie  by³o   nagle zauwarzy³em ze  j±  porwali  gdy  pokona³em  juz  swoich  przeciwników  ruszy³em  za  sladem  Sakury.  By  j±  uratowaæ  dogoni³em  z³odzieji  i   zaczo³em  walczyæ  uzy³em Chidori  i  zabi³em  wszystkich  czterech  poczym  wzie³em  Sakurê  na  plecy,  a  Naruto  akurad  dotar³  do  mnie  Naruto. Dziêki  cienistym  klonom  Naruto  zabra³  z³odzieji  i wyruszyli¶my  do  wioski. Gdy  ju¿  dotarli¶my  sensei Kakashi  pogratujowa³  nam za  wykonanie  misji.
Pochwili  zobaczy³  ¿e  z³ama³em  pieczêæ  i  zapyta³  mnie co  siê  sta³o  to opowiedza³em  mu  historiê.
Gdy zanios³em  Sakurê  do  szpitala okaza³o  siê  ¿e  u¿yli  na  niej  zakazanej  techniki  przejêcia  umys³u  snu. Z  niecierpliwieniem  czekali¶my  a¿  siê  ockinie  gdy  siê  obudzi³a  strasznie  siê cieszyli¶my siê  ze  Sakura jest   ca³a i  zdrowa.  Na   koniec  Sakura  podziêkowa³a  mi  ¿e  j±  uratowa³em , a  ja  powiedzia³em  ¿e  to   nie  tylko  moja  zas³uga  ale  i  Naruto  poczym  powiedzeli¶my  jeden  za  wszystkich, wszyszcy za jednego. Poczym  wspujnie  siê  za¶miali¶my.

Chcê  zostaæ najlepszym  z  najlepszych.

#20 2009-08-25 19:23:57

lol274

Użytkownik

Punktów :   

tak walczy³em z tym grubasem ale by³o bardzo ³atwo zamiast kunai to wzi±³ chipsy i jad³ nawet nie mia³ kunai i nic mi nie zrobi³ i tylko ukrad³ chipsy a to ¿ar³ok i go oszo³omi³em i pad³ i oto tak skoñczy³a sie misja

imiê: lol274
ranga:ninja 
¿ywio³:ziemia
kasa:0$

#21 2011-06-07 15:45:05

kama1

Użytkownik

Punktów :   

Przed wyj¶ciem przygotowa³am to co najwa¿niejsze: Chipsy- na pu³apkê,( by³o mówione ¿e z³odziej to ¿ar³ok.)Kunai-jakby dosz³o do walki,(A to siê NA PEWNO stanie.) i na koniec bomby dymne. Potem posz³am do obrabowanego sklepu z hot-dogami. Dowiedzia³am siê ¿e skradziono dos³ownie wszystko. Nastêpnie id±c do sklepu z chipsami ujrza³am z³odzieja. Za pomoc± chipsów zwabi³am go do lasu gdzie dosz³o do walki. Z³odziej zrani³ mnie kunaiem, ale ja go przycisnê³am do ziemi. Nagle z³odziej odzywa siê- Daj mi chipsa! Nie jestem z³odziejem! By³em g³odny! Pozna³am po g³osie ¿e to Choji Akimichi, ale wola³am siê upewniæ. Zdjê³am maskê... tak to by³ Choji.Spyta³am siê dlaczego krad³ jedzenie a on odpowiedzia³ ¿e robi zapasy na zimê. (Choæ to dopiero lato. Wyt³umaczy³am wszystko Tsunade, a nastêpnie Choji zaprosi³ mnie na Barbecue, nie mog³am odmówiæ mê¿czy¼nie wiêc posz³am i ¶wietnie siê bawi³am.

Stopka forum

RSS